Asiantuntevan ihotautilääkärin palvelut Helsingissä tai etäyhteyksin

Autan mielelläni asiakkaitani iho-ongelmien hoidossa

Helena Mallenius-Virtanen 

LT, Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri

Elena Pankina-Mallenius

Erikoisosaamiseeni kuuluu kasvojen ihottumien diagnostiikka ja hoito. Olen perehtynyt erityisesti ruusufinnin (väitöstutkimus), aknen ja muiden kasvojen ihottumien hoitoon. Tutkin myös dermatoskoopilla luomet ja erilaiset ihomuutokset. Teen vastaanotollani pieniä toimenpiteitä. Teen mm. luomien, erilaisten ihomuutosten ja syylien poistoja kirurgisesti, kyretoimalla, jäädyttämällä tai hiilidioksidilaserilla. Lisäksi hoidan kainaloiden liikahikoilua botox-pistoksilla.

 

Hoidan mielelläni erilaisia ihosairauksia ja autan asiakkaitani iho-ongelmien kanssa. Kaikenikäiset potilaat ovat tervetulleita vastaanotolleni. Hoidan asiakkaita suomen, englannin ja ranskan kielellä. Osa asiakkaistani on ulkomailta, esimerkiksi Sveitsistä, Norjasta ja Ranskasta.

 

Joustava toimintatapa

Pidän vastaanottoa sekä Mehiläisen että Terveystalon toimipisteissä Helsingissä. Etäisyys ei ole este asiantuntevan hoidon saamiselle, sillä tarjoan palveluja myös luotettavien etäyhteyksien kautta. Vastaanottoaikoja löytyy joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin ja aikoja kannattaa tiedustella myös puhelimitse. Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin iho-ongelma aiheuttaa huolta.

 

Fine Skin Finland Oy:n tarina

Olen jo vuodesta 2013 lähtien tarjonnut asiantuntevia ihotautilääkärin palveluita. Fine Skin Finland Oy:n perustin vuonna 2016. Yritykseni sai Kauppalehden Menestyjä -sertifikaatin osoituksena kannattavasta ja kasvavasta liiketoiminnasta. 

 

Tervetuloa vastaanotolleni!

Ota yhteyttä

Artikkeli eri ihotaudeista

Lehtiartikkelissa Helena Mallenius-Virtanen (ent. Elena Pankina-Mallenius) kertoo yleisimmistä ihotaudeista ja niiden hoidosta. Lue lisää tai ota yhteyttä, jos ihosi huolettaa.